onsdag 18 april 2012

Lite bakning och vår!

Äntligen har det fått bli lite bakning. Inte så inspirerande än så länge, men det kommer! :-)
Det har blivit småkakor som jag senare ska dekorera till små söta dopkakor hade jag tänkt. Dessa råkade jag i all hast slänga in i frysen innan jag tog kort på dem, men de är ju inte helt vackra än, ser mest ut som pepparkakor... Vad är det egentligen... En mördegs-kaka med kakao tror jag man kan beskriva dem som. Ni får helt enkelt vänta och se :-)
Muffinsen är inte heller helt roliga än men de blir det förhoppningsvis! Det är en citronmuffins som jag när dopet börjar närma sig tänkte dekorera med en rosa topping innehållande vit choklad. Som fyllning tänkte jag ha hallon eller jordgubb. Vilket tror ni blir bäst?
Nu ligger de i tryggt förvar i frysen och väntar på att bli dekorerade, ska bli kul att pyssla med dem sedan. Hoppas bara jag inte är för stressad då.
När jag tänker efter så är det inget som är ätbart och innehåller socker som ligger i tryggt förvar hemma hos oss. Har en make som brukar sniffa upp det mesta och är duktig på att ta för sig utan att höra med mig om det är ok. Men, de ligger i tryggare förvar i frysen än om de hade varit framme i köket. När de var nybakade igår gick han minsann och nallade ett par!

Har inte varit ute i skogen och vandrat direkt så det här är de första vitsipporna jag stött på, och de fanns precis utanför tomtgränsen!
 Underbart att det börjar komma fram lite färg i naturen nu!!!
Ah, man blir ju riktigt lycklig! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar