onsdag 10 juli 2013

Lite trött

I måndags hade vi fin-besök. 
Vi grillade, pratade, mumsade och pratade ännu mer. Mycket trevligt och barnen hade kul och sprang omkring och busade loss. 
Lilla E börjar bli mycket bättre, hon har sina moments när hon är ledsen helt omotiverat men annars går det åt rätt håll. Hon har däremot fått en otäck hosta, mest när hon ligger och sover, hoppas det är något snabbt övergående.
 
I måndags somnade hon i vagnen och fick sova där så länge gästerna var kvar. Det var första fången sedan hon fick vattkopporna som hon sov hela natten. Skönt för henne och oss!

Det blev en jordgubbs-tårta.

Chokladtårtbotten, dulce de leche, lemoncurd-grädde och jordgubbar som fyllning. :-)


Tror klockan var två på natten innan vi kom i säng. Hua, det är man inte ban vid ;-) Lite vin blev det också, smarrigt rosé. Var ändå helt ok igår på morgonen. Mest lite trött av för lite sömn. 
Stora E och H tog sig till stranden en stund och jag och lilla E till mormor och morfar. Där stannade vi så vi fick mat också. De andra tog efter stranden en minigolf-runda. Vi kan inte ta med lilla E på strand-äventyr än (eller, ingenstans där de finns folk rättare sagt), de sista kopporna har inte torkat än. 
På kvällen var jag inne i stan och mumsade en smarrig burgare på Krögers och pratade en massa med en fin vän :-)
Lite svårt att höra vad vi sa ibland för det var uppträdande på Larmtorget, Larz Kristerz. Inte direkt därför vi satte oss där ;-)  Dansband är inte riiiktigt min musikstil, ha, ha. 
Idag blir det lite pysslande inför Danmarks-resan. Annars inte så många knop tror jag bestämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar