fredag 15 juni 2012

Fotboll, fotboll, fotboll

Ja, hopp. Här sitter jag i soffan och glanar på fotboll. Sverige-England och vinner vi inte här är det tack och godnatt i EM.

Bakandet har legat i vila nu när fotbollen för tillfället har tagit över den lediga tid man har. Hade visserligen tänkt att slänga ihop ytterligare en marängtårta idag, men det har sprungit hantverkare här i parti och minut, så det har inte riktigt varit läge för det.
Det har varit efterbesiktning på husen då det gått 6 månader sedan vi flyttade in och de fel som då upptäcktes och inte blev gjorda innan inflytt ska rättas till nu, de flesta iallafall...
Hur som helst verkar det vara rena snurren, först kom de och tittade på en punkt på listan, innan vi ens kommit iordning på morgonen och inte hunnit ner till frukost. Sedan kom någon annan och skulle göra något annat i förrådet, sedan var det dags för målaren, men det visade sig att han gått fel och så kom snubben från morgonen och skulle titta på nästa sak som hade stått på listan... Ja, ni förstår, rena snurren!!!

Dessutom så har lilla E inte riktigt varit på humör. Tror det kan vara tand på gång för hon visar på "typiskt" tand-på-g-beteende. Superglad och go ena stunden, som hon brukar vara, för att nästa sekund vara jätteledsen, så att tårarna rinner.

Så, imorgon måste jag baka, för då kommer mamsen och pappsen och syskonen, plus svärmor och svärfar. Jag och H bestämde att vi skulle slå ihop vara födelsedagar, fyller i juni båda två, så det är bara att snällt ställa sig och tjonga ihop något. Men, marängtårtan är ju rätt tacksam speciellt när vi blir några stycken.

Nu ska jag fortsätta titta på matchen!

Go´ kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar